Pin it

Избери език

CATEGORIES

История

Ние се грижим вие да се чувствате красиви и здрави

Имаме удоволствието, да представим на Вашето внимание една различна компания - Premium Health Products


Въпреки, че сме заявили своето място на пазара сравнително от скоро, стремежът на мениджърския екип е, да се докаже в съкратени темпове, като по - различна компания. Компания, която развива своята дейност, посвещавайки я на здравословния начин на живот на своите потребители. Напрегнатото ежедневие, динамичната градска среда и все по - трудното спазване на природосъобразния начин на живот често са причина за неразположения, болести и проблеми.

Именно тук е мисията на компанията ни - тя се грижи за всички.

Това специално отношение се изразява в отпечатването на специални етикети с брайловата азбука. Ако до сега здравословният начин на живот е бил трудност за незрящи и слабовиждащи хора, благодарение на тази грижа пречката е премахната и пътят им към по - доброто ежедневие е много по - лесен. Защото продуктите на Premium Health Products имат този благодатен ефект - те носят усещането за тонизиране и релакс, като в същото време действат здравословно върху организма. 

Те са в сферата на медицинската козметика и хранителните добавки, натурални са и са с хипоалергични състваки. Техният ефект е доказано положителен и в това се убеждават хиляди доволни потребители. Желанието на компанията е, да даде възможност на повече хора, да се докоснат до грижовната ръка на природата, чрез натуралната козметика и здравословните добавки.

Грижата за здравето е мисия, на която сме посветили своето развитие.

back to top

Последвайте ни:

Абонирай се:

ПОЛИТИКА

Premium Health Products ltd

ул. Маринковица 18а София 1618

тел +35929954444

факс +35929954443

E-mail: [email protected]